S. O. S.
Host měsíce

Jednou z našich pravidelných akcí (vedle výletů do zoo, buřtů u Vltavy, horkého čaje v lednu…) je „Host měsíce“. Hosty jsou především lékaři (venerolog MUDr. Kaštánková, sexuolog a psychiatr MUDr. Ivo Procházka), ale navštívili nás i zástupci ministerstva vnitra, vedení paní Mgr. Jitkou Gjuričovou, ředitelkou odboru prevence kriminality.
Navštívily nás i známé osobnosti ze showbyznysu. Například při návštěvě Petra Novotného se všichni váleli smíchy (doslova), Petr Muk už automaticky přišel s kytarou a udělal nám Ve Smečkách (na 28 m2) koncert. Jeho zpěv přítomné natolik strhl, že se k němu přidali a zpívali spolu s ním. Michalu Davidovi zase vůbec nevadilo, že se někteří klienti ptali po značce jeho autorádia, ale stejně jako Petru Jandovi i jemu se zpívat nechtělo.
Táňa Fischerová si od klientů vyslechla výtky vůči všem politikům… a i když ani Marta Kubišová nezpívala, potěšila nás, stejně jako i další pozvaní hosté, svou milou přítomností. K tomu přidal Vlastimil Harapes rum do čaje (venku bylo -5 °C) a všichni byli spokojení. A my všem hostům měsíce, i těm nezmíněným,

DĚKUJEME.