S. O. S.
Naše akce

2. října
2. října se v divadle Ungelt uskutečnilo za podpory společnosti CETELEM ČR, a.s., benefiční představení Marty Kubišové, jedné z patronek Domu Šance, s názvem „Marta Kubišová a její přátelé...“. Hosty představení byly další dvě z vážených patronek Domu Šance – Marie Rottrová a Táňa Fischerová. Večerem provázal a také v duetu s Martou zpíval umělecký ředitel divadla Ungelt Milan Hein.

Neopakovatelné setkání, plné citů, nostalgických vzpomínek a někdy i malých slz, navštívil premiér ČR pan Ing. Jan Fischer, CSc., ministr práce a sociálních věcí JUDr. Petr Šimerka, biskup Václav Malý, předseda a poslanec KDU-ČSL Cyril Svoboda, exministryně vlády ČR pro lidská práva MUDr. Džamila Stehlíková, generální ředitel CETELEM ČR, a.s., Ing. Václav Horák spolu se zaměstnanci a další z celé řady partnerů a podporovatelů Projektu Šance, o.s.

Na konci představení z pódia László Sümegh poděkoval všem přítomným a samozřejmě si nezapomněl postěžovat na nekoncepčnost, se kterou se denně setkává ze strany některých organizací, které se snaží pomáhat lidem na ulici, ale nedůsledně. Generálnímu řediteli CETELEM ČR předal dílo, které speciálně pro tento večer a speciálně pro CETELEM ČR vytvořili v rámci arteterapie klienti Projektu Šance, o.s., „děti ulice“.