S. O. S.
Naše akce

17. října 2010 - Benefiční koncert v Divadle na Vinohradech

Marie Rottrová, jedna z patronek Domu Šance, se rozhodla na podporu Projektu Šance uspořádat pro „děti ulice“ benefiční koncert v Divadle na Vinohradech. Koncert se uskuteční 17. října od 17:00. Generálním partnerem koncertu je společnost CETELEM ČR, která dlouhodobě činnost Projektu Šance podporuje a je jedním z generálních partnerů. Předprodej vstupenek zajišťuje www.ticketportal.cz.

Když dovolíte, rádi nyní vzpomeneme na několik akcí s Marií Rottrovou…

V roce 2003 se Marie Rottrová stala jednou z patronek Domu Šance (spolu s Martou Kubišovou a Táňou Fischerovou). Na tiskovou konferenci nám tenkrát přinesla cédéčka. Marta Kubišová se podivila, že je takhle rozdává, protože jí vydavatel věnuje sotva pár kusů. Všem nám pak „spadla brada“, když Marie řekla, že si je musí kupovat.


Z tiskové konference v roce 2003, Dům Šance, tehdy ještě na Praze 5…

V roce 2004 se Marie Rottrová zúčastnila druhé tiskové konference, uspořádané na hlavním nádraží v Praze. Legrace byla se všemi patronkami, když je moderátor konference vyzval, aby před novináři poslaly darovací SMS SANCE. Až v tu chvíli jsme zjistili, že až na Táňu Fischerovou SMS vlastně obě zpěvačky běžně neposílají, ale že volají…


24. listopadu 2008 se Marie Rottrová zúčastnila vernisáže fotografií, která proběhla v prostorech společnosti CETELEM, a.s. László tenkrát mluvil o klientech, jejich životech a skoro všechny dojal…


V roce 2008 natočila Marie Rottrová s Projektem Šance i televizní spot, který přes prázdniny vysílala ČESKÁ TELEVIZE.


2. 10. 2009 udělala Marie Rottrová všem zúčastněným velkou radost svým vystoupením na benefičním večeru v Divadle Ungelt.


A kde se můžete s Marií Rottrovou a Projektem Šance setkat v následujícím období? Přece na koncertě v Divadle na Vinohradech.

Těšíme se na Vás.